Lessen & Coaching

READ IN ENGLISH

Lessen & Coaching

Ongoing Chubbuck Lessen

Wekelijks 3 uur scene study les op zondagochtend of maandagavond.

De volgende mogelijkheid om in te stromen is op 22 / 23 maart 2020.

8 lessen t/m 24 / 25 mei 2020 (geen les 29 & 30 maart en 26 & 27 april 2020).

MELD JE AAN IN FEBRUARI 2020 via contact@romyirene.com


Deze training bestaat uit wekelijkse ongoing scene study lessen van 3 tot 3,5 uur.

Van eind september tot midden mei zijn er 3 lesblokken van 8 tot 12 lessen. Instromen is mogelijk aan het begin van elk blok. Er zijn 2 groepen per week: op zondagochtend of maandagavond. De groepsindeling wordt gemaakt door Romy op basis van werkervaring, maar acteurs kunnen een voorkeur voor zondag of maandag aangeven.

 

Het niveau is voor professionele acteurs die spelervaring hebben en/of een acteeropleiding hebben afgerond. Ook voor die acteurs is het belangrijk bezig te blijven en zich continue te blijven trainen.

 

Er wordt gewerkt met bestaande scènes van films en theaterstukken en de lessen zijn praktijkgericht - geen theorie of losstaande oefeningen. Buiten de lessen engageren de acteurs zich om, naast hun individuele voorbereiding, ook wekelijks minimum 4 uren te repeteren met hun scènepartner. De voertaal is Nederlands, maar het scènemateriaal is Engels of Nederlands (naar keuze).

 

Aanmelden voor de mailinglijst: contact@romyirene.com

Prijs: 315 euro incl 21% BTW (260 euro excl BTW) voor 8 lessen van 3 tot 3,5 uur. 

Eenmalig observeren is gratis op voorwaarde dat je je eerst aanmeldt per email (geen walk-ins).

Lees de algemene voorwaarden.

 

Privécoaching voor acteurs & regisseurs

Auditievoorbereiding, scriptanalyse, uitdiepen van een personage


Neem contact met Romy, wanneer je een auditie professioneel wilt voorbereiden. Zij helpt je graag om de meest effectieve keuzes te maken voor de scène. Het voorbereiden van een auditie kan vaak op korte termijn.

 

Daarnaast helpt zij acteurs bij het analyseren van een script en uitdiepen van een rol die ze geboekt hebben in een serie, film of theaterstuk. Met Romy's hulp zal de acteur een psychologisch gelaagd en levensecht personage kunnen recreëren. Dit voorbereidende werk kan het best gedaan worden alvorens te gaan repeteren met de regisseur.

 

Privé coaching is bij voorkeur in persoon.  In uitzonderlijke omstandigheden, kan ook gekozen worden om te werken via skype.

 

Romy werkt niet alleen met acteurs, maar ook met regisseurs die zich grondig willen voorbereiden op de opnames van een film of serie.

 

Prijs: op aanvraag en altijd in overleg met de acteur/ regisseur.

Vragen? Stuur Romy een email: contact@romyirene.com.Intensieve Acteerworkshop

2 Intensieve dagen werken met de Chubbuck Techniek


De 2-daagse acteerworkshop is een intensief weekend of 2 opeenvolgende zater- of zondagen bestaande uit scènewerk met gebruik van de Chubbuck acteertechniek. Alvorens te participeren, wordt van de acteurs verwacht dat zij minimaal de eerste 12 hoofdstukken van Ivana's boek 'The Power of The Actor' hebben doorgenomen. Ongeveer 2 weken voor aanvang van de workshop, krijgen zij een op de persoon geselecteerde scène van een film of theaterstuk toegestuurd en worden ze in contact gebracht met een passende scènepartner. De bedoeling is dat ze beiden de scène individueel voorbereiden aan de hand van de techniek en daarnaast ook minimaal 4  uur repeteren met hun scènepartner voor aanvang van de workshop. Daarnaast zullen zij ook moeten repeteren na de eerste dag van de workshop op basis van de notities die zij krijgen. Op de tweede dag (de dag erna of een week later) is er meer tijd om dingen uit te proberen en te spelen om uiteindelijk te komen tot een scène die staat.


Aanmelden voor de mailinglijst: contact@romyirene.com

Prijs: 315 euro incl 21% BTW.

Lees de algemene voorwaarden.

Going to Los Angeles?

Ongoing lessen in de Chubbuck Studio & Amerikaanse dialect coach.


Ivana Chubbuck is de oprichter van de Chubbuck Studio in Los Angeles. Er worden  dagelijks (behalve vrijdag) 'ongoing' acteerlessen op drie verschillende niveaus gegeven. In totaal zijn er wekelijks 16 lessen van ieder ongeveer 3 uur. Ivana heeft les op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Je kunt de donderdagavondles eenmalig observeren als buitenstaander, mits het maken van een reservering.


Wil je meer informatie over studeren in Los Angeles, neem dan contact op met Romy. Zij geeft je gouden tips en kan je helpen in contact te komen met Ivana.


Woon je in Nederland en wil je je Engelse/ Amerikaanse accent optimaliseren? De in Amsterdam gevestigde Amerikaanse dialect coach Lora Mander daar kan  daarbij helpen.


Voor meer informatie, stuur een email naar Romy: contact@romyirene.com.


Copyright @ 2017 Romy Irene Wuyts. All Rights Reserved